Στοκ και στα Βιβλία

Τώρα που αρχίζουν οι εκπτώσεις, θα βγούμε στα μαγαζιά, θα ψάξουμε τις προσφορές, θα διαθέσουμε κάποιο ποσό για να ψωνίσουμε πολλά ρούχα, παπούτσια και λοιπά. Δεν θα ήταν ωραία να ψωνίζαμε με εκπτώσεις ακόμα και τα βιβλία μας; Κι όμως έχουμε αυτή τη δυνατότητα! Στην Πατριάρχου Ιωακείμ 8 στη Θεσσαλονίκη, πάνω στη γωνία, βρίσκεται ένα βιβλιοπωλείο που έχει εκπτώσεις και μάλιστα όλο το χρόνο.
Είναι μικρό (όπως πρέπει να είναι ένα βιβλιοπωλείο!) και ασφυκτικά γεμάτο από βιβλία (όπως πρέπει να είναι ένα βιβλιοπωλείο!).
Και σα να μην έφτανε αυτό, εδώ θα βρείτε βιβλία παλιά που μπορεί να μην κυκλοφορούν σε άλλα πιο εμπορικά και “ενημερωμένα” βιβλιοπωλεία.

Εγώ, για παράδειγμα, βρήκα το τρίτο μέρος του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Η Επιστροφή του Βασιλιά, το μόνο που μου έλειπε, με το παλιό του εξώφυλλο (όχι αυτό της ταινίας), σε πολύ καλή τιμή. Και το έψαχνα πολλά χρόνια, αλλά δυστυχώς δεν κυκλοφορούσε πια η συγκεκριμένη έκδοσή του.
Μεγάλη ποικιλία υπάρχει σε όλα τα είδη βιβλίων και το συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του Stephen King ή του Tom Robbins, αλλά και πολλών άλλων τόσο κλασικών, όσο και νεότερων συγγραφέων. Θα βρείτε και ξενόγλωσσα βιβλία: αγγλικά, γαλλικά και άλλα.

Τέλος να αναφέρω πως αν επιθυμείτε μπορείτε να γίνετε μέλος βγάζοντας μια κάρτα, με την οποία, φτάνοντας σε αγορές στο ύψος των 60 € κερδίζετε ένα βιβλίο των 6 € (μη σας φαίνεται λίγο, πολλά βιβλία εδώ κυμαίνονται σε αυτήν την τιμή) ή ισότιμη έκπτωση σε κάποιο πιο ακριβό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το group του βιβλιοπωλείου στο facebook.

Κλείνοντας να αναφέρω την έξυπνη ατάκα που βρίσκεται αναρτημένη στη βιτρίνα του Βιβλιοστόκ, και την οποία συμμερίζομαι πλήρως:


ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ/ΣΤΟΚ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:


Το διάβασμα βλάπτει σοβαρά
τη βλακεία

Σημαντική Ενημέρωση: Το Βιβλιοστόκ δυστυχώς έκλεισε.

2 σχόλια

  1. Γειά σας ψάχνω το βιβλίο "οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο"μήπως υπάρχει;Της Μάρω Βαμβουνάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Άννα, το παραπάνω βιβλιοπωλείο έχει κλείσει εδώ και κάποια χρόνια. Αν αναζητάς κάποιο εξαντλημένο βιβλίο ρίξε μια ματιά στο metabook είναι site με μεταχειρισμένα. Εγώ έχω βρει βιβλία που έψαχνα για πολύ καιρό εκεί και σε λογικές τιμές.

      Διαγραφή