Χαρούμενα Γενέθλια!

Τέσσερα χρόνια διαδικτυακής ζωής, 1350 like στη σελίδα του facebook, πάνω από 100 αναγνώστες εδώ, 180 φίλοι στο goodreads, μόλις 15 ακόλουθοι στο νεοσύστατο twitter, πάνω από 100 εγγεγραμμένοι στην e-Εφημερίδα της Χώρας των Βιβλίων, 81.300 προβολές, είναι ένας καλός απολογισμός για μια σελίδα που ξεκίνησε και συνέχισε χωρίς καθόλου οικονομική υποστήριξη. Δεν μπορώ να σταματήσω να λέω ευχαριστώ σε αγαπημένα πρόσωπα που με στήριξαν, όχι μόνο σε όλους εκείνους που είναι φίλοι μου και εκτός ίντερνετ, αλλά και όλους εσάς που δε με γνωρίζατε προσωπικά και παρόλα αυτά νιώθω πως με στηρίζετε το ίδιο.


Μόλις χθες ενημερώθηκα για άλλα δύο βραβεία που πήρε η Χώρα των Βιβλίων από τις σελίδες "Η φαντασία είναι το παν..." και "Σενάρια Ζωής" και λέω σε αυτό εδώ το άρθρο να δώσω κάποιες απαντήσεις στις ερωτήσεις που μου έκαναν τα κορίτσια.

Πόσων χρονών είσαι???
Είμαι 26 στα 27.


Προτιμάς την κλασική ή την μοντέρνα λογοτεχνία??? Και γιατί???
Και τις δύο για διαφορετικούς λόγους. Την πρώτη γιατί τη θεωρώ διαχρονική και σίγουρη, τη δεύτερη γιατί με χαλαρώνει και με διασκεδάζει.


Ποια είναι η αγαπημένη σου σειρά??? Βιβλίων αλλά και κανονική!!!
Βιβλίων: Χάρι Πότερ
Τηλεοπτική: Φιλαράκια


Ποιος χαρακτήρας θα ήθελες να είσαι???
Ο Ντάμπλντορ. Ή ο Γκάνταλφ. Κάποιος μεγάλος μάγος τέλος πάντων!


Πως άρχισες να διαβάζεις??? Ποια ήταν η αφορμή???
Η αφορμή ήταν πως έμαθα να διαβάζω. Από τότε κι έπειτα πάντα διάβαζα. Δε θυμάμαι τον εαυτό μου να μη διαβάζει.


Τι θα ήθελες να κάνεις στην ζωή σου αλλά μέχρι τώρα δεν το κατάφερες??
Να ασχοληθώ με τη συγγραφή, να εκδόσω κάποιο βιβλίο μου.


Αγαπημένος συγγραφέας??? Και γιατί??? Τι σε έκανε να τον ξεχωρίσεις???
Ρόουλινγκ, αδιαμφισβήτητα, την αγαπώ γιατί η ιστορία του μικρού της μάγου χαράχτηκε στη ζωή μου ανεξίτηλα.

Αν ήσουν υπερφυσικό ον ποιο θα ήθελες να είσαι;
Μάγισσα. Σίγουρα!

Σπουδάζεις; Ή σχολείο και σε ποια τάξη;
Πάω σχολείο, αλλά ως καθηγήτρια. Γαλλικών.

Τι σου δίνει έμπνευση;
Πολλά πράγματα και πολλοί δημιουργικοί άνθρωποι.

Μια και είναι λοιπόν γενέθλια και μια και κυκλοφορούν απ' ότι είδα βραβεία στο διαδίκτυο, θα στείλω μόνο 3 βραβεία φέτος. Το πρώτο στο Ελληνικό φαν κλαμπ της Τζέιν Όστεν, φυσικά. Το δεύτερο στην εκπληκτική σελίδα Get a Loca Life που είναι πηγή έμπνευσης για μένα και χωρίς να μπορώ να ξεχωρίσω τι ακριβώς μου αρέσει, θα πω πως απλά μου αρέσει ως σύνολο. Το τρίτο μου βραβείο θα το δώσω σε άλλη μια, άκρως γυναικεία σελίδα που ακολουθώ και είναι πολύ πολύ νέα, για να της δώσω και μια ώθηση να συνεχίσει δυναμικά, το Ifi's blog.
Πριν κλείσω να σας ενημερώσω πως λόγω κάποιων προσωπικών υποχρεώσεων αυτή τη χρονιά δε θα έχω τη δυνατότητα να ακολουθήσω το πρόγραμμά μου όπως το γνωρίζατε ως τώρα. Στη Χώρα των Βιβλίων θα δημοσιεύεται νέο θέμα κάθε δύο Παρασκευές (περίπου δύο θέματα ανά μήνα) και η e-Εφημερίδα μας θα κυκλοφορεί ανα τρίμηνο. Ελπίζω πως στο μέλλον θα μπορέσω να ρυθμίσω κάπως το χρόνο μου ώστε να επιστρέψω στο αρχικό μου πρόγραμμα.

Χαρούμενα γενέθλια, λοιπόν, σε εμένα, και χαρούμενα ξεγενέθλια σε όλους εσάς :)

5 σχόλια