Επιστροφή στη Χώρα των Βιβλίων

Για διάφορους λόγους (κυρίως επαγγελματικούς) το τελευταίο διάστημα δεν είχα και πολύ πρόσβαση σε υπολογιστή, ή είχα εδώ κι εκεί και για λίγο, οπότε δεν είχα και την ευχέρεια να βάλω σε ένα πρόγραμμα (σ' εκείνο το παλιό και αξιοζήλευτό μου πρόγραμμα, σνιφ, σνιφ) τη Χώρα των Βιβλίων. Ευελπιστώ πως οι μέρες της έλλειψης αυτής τελειώνουν πια και θα μπορώ να δημοσιεύω το καθορισμένο μου Παρασκευιάτικο θεματάκι, ίσως και τα βιβλία που διαβάζω κάθε φορά, ίσως ακόμη να μπορέσω να βάλω σε πρόγραμμα και τη σελίδα του Facebook απ' όπου μπορώ να επικοινωνώ και μαζί σας πιο άμεσα. 


Αναγνωστικά με βρίσκετε να διαβάζω το βιβλίο του μήνα για τη Λέσχη του Τρελοκαπελά και την πρώτη μας στάση στην Αφρική, τους Ψαράδες του Chigozie Obioma, ελπίζοντας πως δεν είμαι η μόνη (αν και δεν θα παρεξηγούσα κανέναν αν είχε ξενερώσει με τη διαδικτυακή μας λεσχούλα που έχω παραμελήσει αρκετά..), αλλά και την πιο πρόσφατή μου πώρωση, τα βιβλία της Φεράντε (για την ώρα βρίσκομαι στο δεύτερο, μα μπορεί να το τελειώσω και εντός της μέρας!). Παράλληλα έχω την ακαταμάχητη επιθυμία να διαβάσω Πέρσι Τζάκσον, δε ξέρω γιατί, νομίζω φταίει το Πάσχα.. 

Από ταινίες-σειρές είδα, και μου άρεσε πολύ, τη Μις Πέρεγκριν, που μάλλον από ένα σημείο και μετά συνεχίζει στο δεύτερο βιβλίο, το οποίο και θα ήθελα να διαβάσω τώρα που αποφάσισα πως διαβάζω πχια και στα αγγλικά. Είδα ακόμη το Big Little Lies που είναι όσο καλό λένε, αλλά δε νομίζω πως με ενδιαφέρει να διαβάσω το βιβλίο (εκτός άμα μου το χαρίσουν). Έχω ξεκινήσει και το Love and Friendship με την Kate Bekinsale, που είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό, αλλά όποτε το βάζω με παίρνει ο ύπνος (προς υπεράσπισή μου ήμουν μια βδομάδα άρρωστη). Είδα την 6η σεζόν του New Girl που ήταν πολύ καλή, το Big Bang Theory ομολογώ με κουράζει, το βλέπω με την ελπίδα να ξαναγίνει λίγο πιο ενδιαφέρον, είδα και το Westworld που με εντυπωσίασε αν και ήταν αρκετά περίπλοκο, ανυπομονώ για τη συνέχεια! Α! Ναι! Βλέπω και λίγο Survivor, λίγο όμως γιατί το χαζοβαριέμαι και το βλέπω μόνο για τα κουτσομπολιά (#shame). Στο star κάθε βράδυ στις 9 έχει Modern Family που είναι αγαπημένο και προτιμώ να δω αυτό για επανάληψη. 

Κατά τ' άλλα στη ζωή μου τα πράγματα είναι ήσυχα, με έχει πιάσει λίγο η αγωνία πως θέλω να φτιάξω το σπίτι και δεν μπορώ, με πιάνει κάπου κάπου, αλλά μετά μου υπενθυμίζω πως πρέπει να είμαι ευτυχισμένη με αυτά που έχω, αλλιώς δε θα είμαι ποτέ ευτυχισμένη ακόμα κι αν έχω τα πάντα γιατί διαρκώς θα θέλω περισσότερα. Η αλήθεια είναι όμως πως θα πρέπει να βάλω σε μια τάξη τα οικονομικά μου. Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσω και μια δουλειά μερικής απασχόλησης, ίσως αυτό να με βοηθήσει να μπω σε ένα πρόγραμμα. Ο Άλμπους έχει γίνει 13 μηνών και κοιμάται όοοοοολη μέρα, είναι πολύ καλό σκυλάκι όμως και τον αγαπάει όλη η γειτονιά και όχι μόνο!! Μετά από ένα χρόνο σκυλομάνα, αποφάσισα να υιοθετήσω και 3 τριανταφυλλιές και ως την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές τα πάνε μια χαρά και έχουν επιζήσει! Μέχρι στιγμής εκπληρώνω καλά τον ένα και μοναδικό στόχο του 2017: να έχω περισσότερη μουσική στη ζωή μου, να 'ναι καλά το Spotify! Έχω καταφέρει να μην αγοράζω άσκοπα βιβλία, το μόνο που μου έχει κολλήσει στο μυαλό και μια μέρα απλά θα πάω να το πάρω είναι το Εσύ του Τζέιμι Όλιβερ. 

Πείτε μου και τα δικά σας νέα, τι διαβάζετε αυτό τον καιρό; Τι ταινίες/σειρές είδατε; Πώς είναι η ζωή σας; Τι σχέδια κάνετε για το μέλλον; Είμαι σε φάση που με εμπνέουν πολλά και πολύ κι έχω όρεξη να δημιουργήσω, ίσως μάλιστα μαγειρέψω κιόλας σήμερα!! Πείτε μας στα σχόλια τι εμπνέει εσάς και αν σας έλειψε η Χώρα των Βιβλίων καθόλου...

4 σχόλια

  1. Διάβασε Πέρσι Τζάκσον όπως και δήποτε γιατί τέλειωσα τη σειρά τον Ιανουάριο και από εκεί που την έβλεπες παντού τώρα για έναν περίεργο λόγο δεν την σχολιάζει κανένας και νιώθω μόνη! Άντε διάβασε την να είμαστε δύο οι καινούργιες στον κόσμο του Ριορνταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρυσι διαβασα μεχρι και το 3ο, δε ξερω γτ σταματησα, θελω παντως να τα συνεχισω, μου αρεσαν πολυ!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/4/17 11:23 μ.μ.

    Awww πολλά νέα! Μόνο αγάπη για Φεράντε <3 Το Big Little Lies το ακούω από π-α-ν-τ-ο-ύ, θα το δω, δεν πάει άλλο! Εγώ πάλι έχω κολλήσει με το Survivor, δεν το περίμενα αλλά το κάνουμε μεγάλο event κάθε φορά με τους φίλους μου:p Να δεις 13 Reasons Why αν θες, είναι τέλειο *_* Υπομονή με το σπίτι και τσαμπουκά, προσωπικά νομίζω θέλει πείσμα ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες το το Big Little Lies (εγω πως νομιζα οτι το εμαθα απο εσένα 😝 ). Το Survivor πιστεύω με παρέα είναι καλύτερα να το βλέπεις.. αλλιως γίνεται και λίγο βαρετό. Θα τη δω κι αυτη τη σειρά, ελπιζω μονο να μην είναι πολυ ψυχοπλακωτικο.

      Διαγραφή