Το βιβλίο-φυτό

Το My Little Book Club δημοσιεύει κάθε εβδομάδα, καλή ώρα, ένα ενδιαφέρον βιβλιοφιλικό θέμα. Και μερικά από τα θέματα αυτά είναι πολύ ιδιαίτερα! Την εβδομάδα που μας πέρασε δημοσίευσε το βιβλίο-φυτό, και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη μικρή συναρπαστική ανακάλυψη.

Βιβλίο-φυτό: της οικογένειας των φιλοσόφων φυτών, αυτό το βιβλίο προτιμάει τις όμορφες λέξεις και τις σαγηνευτικές φράσεις. Εύκολο στη συντήρηση, μπορεί να καλλιεργηθεί σε όλες τις βιβλιοθήκες. Για να μην σας ξεφύγει ούτε μια σελίδα από το αγαπημένο σας βιβλίο, ανακαλύψαμε αυτούς τους σελιδοδείκτες φύλλα από γρασίδι που θα αλλάξουν ριζικά την εμφάνιση της βιβλιοθήκης σας και θα την κάνουν να μοιάζει με κήπο.

       








Ένα ζευγάρι γιαπωνέζων σχεδιαστών, ο Bananao και η Kinue Oneda, ανέπτυξαν την ιδέα αυτών των φυτικών σελιδοδεικτών, που ονομάζονται greenmarkers. Ξεχάστε τις τσακισμένες σελίδες και τις παλιές τσαλακωμένες αποδείξεις. Κάθε φορά που συναντάτε ένα ενδιαφέρον απόσπασμα, χοπ, κολλάτε ένα φύλλο από γρασίδι. Και μόλις τελειώσετε, το βιβλίο σας θα μοιάζει με γλαστράκι με γκαζόν.

Πώς σας φαίνεται αυτή η ιδέα; Θα δοκιμάζατε κάτι τέτοιο στη δική σας βιβλιοθήκη ή είστε λίγο πιο... παραδοσιακοί; Προσωπικά μου φαίνεται κάπως ξεχωριστό, ιδίως για τα βιβλία της κουζίνας ή εκείνα που είναι γεμάτα ιδέες για τον κήπο!

Πηγή: Le livre-plante
Πατήστε εδώ για να το αγοράσετε.

2 σχόλια

  1. Χμμμ νομίζω θα με χαλούσε να έβγαιναν μέσα από τα βιβλία μου πράσινα φύλλα γρασιδιού :P Αν είχα κήπο και βιβλία για τον κήπο τότε ίσως να το σκεφτόμουν για τα συγκεκριμένα βιβλία μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως σε βιβλία από τις Ανατριχίλες θα ταίριαζαν :Ρ ειδικά σε μερικά που μιλάνε για σαρκοβόρα φυτά που σε στραγγαλίζουν όταν τους γυρνάς την πλάτη!!!

      Διαγραφή