Ο Χάρι Πότερ και η Χώρα των Βιβλίων

Αυτό το Σεπτέμβριο τα παιδιά επιστρέφουν στα σχολεία κι εμείς επιστρέφουμε στο Χόγκουαρτς, τη σχολή για μαγείες και ξόρκια, μαζί με τον Χάρι Πότερ και την παρέα του.

Το Χόγκουαρτς Εξπρές ξεκινάει την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ ακριβώς, από την Χώρα των Βιβλίων, για να μας ταξιδέψει στο πρώτο βιβλίο της μαγικής σειράς και στην αναζήτηση της φιλοσοφικής λίθου. 
Κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα, στις 9 το βράδυ, θα δημοσιεύεται μια παρουσίαση ενός από τα βιβλία της σειράς με έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2013 και λήξη τον Μάρτιο του 2014. Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα παρακάτω:

7 Μαρτίου 2014 : Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου

Και τα έξτρα χαριποτερικά θέματα του τελευταίου μήνα θα τα βρείτε εδώ:
In our hearts... Always!
Μετά το τέλος του Χάρι Πότερ
Και πάλι από την αρχή...

Μέσα από τη σελίδα της Χώρας των Βιβλίων στο facebook θα δημοσιεύονται πρόσθετες πληροφορίες για τους ήρωες και τα βιβλία κατά τη διάρκεια των ημερών κατά τις οποίες θα είναι το εκάστοτε θέμα της εβδομάδας.

Τα θέματα θα περιλαμβάνουν μια παρουσίαση δίχως σπόιλερ μέχρι τη μέση, και μετά από μια εμφανή προειδοποίηση θα ακολουθεί σχολιασμός με σπόιλερ μέχρι το τέλος της σειράς. Δεν θα υπάρχει καμία αναφορά στις ταινίες, πέρα από την εικονογράφηση. Οι παρουσιάσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα βιβλία.
Μην καθυστερείτε λοιπόν, χαριποτεροκολλημένοι και χαριποτεροκολλημένες, καθώς κι όλοι εσείς που πρόκειται να γίνετε, βγάλτε από το χρονοντούλαπο τον μανδύα, το μυτερό καπέλο και το μαγικό ραβδί σας, γιατί η μαγεία ξεκινάει για άλλη μια φορά!


Μην ξεχνάτε! Αν θέλετε να λαμβάνετε κι εσείς το μηνιαίο Newsletter της Χώρας των Βιβλίων, μπορείτε να μπείτε σε αυτή τη σελίδα και να συμπληρώσετε το email σας. Με αυτό τον τρόπο θα ενημερώνεστε για ό,τι συνέβη στη Χώρα των Βιβλίων τον μήνα που πέρασε και θα μαθαίνετε πρώτοι ό,τι έρχεται τον αμέσως επόμενο. 

4 σχόλια