Παράξενα Βιβλία (μέρος 1ο)

"Το μεγάλο ταξίδι του κυρίου Σκατούλη"
Ο κύριος Σκατούλης πήρε τη βαλίτσα του, φόρεσε το καπελάκι του και ξεκινάει το μακρύ του ταξίδι στο μαγικό κόσμο του υπονόμου!
Μπορεί τα ράφια των βιβλιοπωλείων να είναι γεμάτα με γνωστούς και άγνωστους θησαυρούς, ενίοτε όμως κρύβουν και μερικά διαμαντάκια που δεν θα πιστεύατε στα μάτια σας πως υπάρχουν!!! Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώθηκαν μερικά μόνο από τα πιο ανεκδιήγητα παράλογα βιβλία που ένας Θεός ξέρει τι λόγο ύπαρξης έχουν (και ποιος τα αγοράζει!), μα σας διαβεβαιώ πως είναι πέρα για πέρα αληθινά!!


"Κάμα Σούτρα για αυτοκίνητα"
Για να αξιοποιήσεις πλήρως το αυτοκίνητό σου!

"Ποιος νοιάζεται για τους ηλικιωμένους;" 
Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε πως η ερώτηση είναι αλληγορική και θέλει να μας εξηγήσει πόσο σημαντικοί είναι οι ηλικιωμένοι στη ζωή μας. Αν και ο ίδιος ο τίτλος άλλα αφήνει να εννοηθούν!

"Εντυπωσιακά Φέρετρα 
που μπορείς να κάνεις μόνος σου" 
Του στυλ "Στον ελεύθερο χρόνο μου ζωγραφίζω, ασχολούμαι με τον κήπο μου, μαγειρεύω σοκολατόπιτες και φτιάχνω φέρετρα. Όχι, μη φεύγετε, εντυπωσιακά φέρετρα!!"


 "Φτιάξε μόνος σου 
τα σεξουαλικά παιχνίδια σου"
Αν κι εσύ ντρέπεσαι να επισκεφτείς το sex shop της γειτονιάς σου, μη σε πάρει και κανένα κακό μάτι, μπορείς με αυτό το δημιουργικό βιβλίο να φτιάξεις μόνος σου τα σεξουαλικά σου παιχνίδια όπως ακριβώς τα θέλεις. Και μην ανησυχείς, το βιβλίο περιλαμβάνει και 50 φωτογραφίες βήμα-βήμα που θα σε βοηθήσουν να έχεις το σωστό αποτέλεσμα για τη μέγιστη απόλαυση!
"Γιόγκα για ιππείς" 
Ένας νέος δρόμος για να έρθεις πιο κοντά με το άλογό σου.  Δύο συγγραφείς.

"Το χαλαρωμένο κουνέλι" 
Μετά τη σκληρή δουλειά του να είσαι όλη μέρα κουνέλι, ο Μπαγκς Μπάνι σου θέλει να χαλαρώσει. Βοήθησέ τον κάνοντάς του ένα αναζωογονητικό μασάζ που θα ακολουθήσει ένα μυρωδάτο αφρόλουτρο, το αγαπημένο του γεύμα με συνοδεία κεριών και το θίασο των Cats να το νανουρίζουν προτού κοιμηθεί.

"Παλιά Τρακτέρ
και οι άντρες που τα αγαπάνε" 
Όχι μόνο παλιά τρακτέρ, αλλά ΚΑΙ οι άντρες που τα αγαπάνε. Σα να λέμε δύο σε ένα. (Πέρα από την πλάκα, άνετα θα το έκανα δώρο στον μπαμπά μου!!)

"Μαθαίνοντας να παίζεις 
με τους όρχεις ενός λιονταριού" 
Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως η λέξη "testicles" έχει και κάποια άλλη ερμηνεία που μου διαφεύγει. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει βιβλίο ακόμα και γι' αυτό! Όχι τίποτ' άλλο, μην πας να παίξεις με τα τέτοια του λιονταριού και σε παρεξηγήσει και σου ορμήσει, με αυτό το βιβλίο μαθαίνεις ακριβώς τον τρόπο να το κάνεις προσφέροντας μια αμοιβαία απόλαυση και στους δύο.
"Αγάπη μου, Χάμπουργκέρ μου" 
Ή μήπως "Η Αγάπη μου και το Χάμπουργκέρ μου"; ή μήπως "Αγάπη μου, δικό μου είναι το Χάμπουργκερ" όπως και να χει, αυτή η λέξη δεν κολλάει δίπλα στην αγάπη όταν πρόκειται εμφανώς για αισθηματικό μυθιστόρημα! Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να πρόκειται για shape shifter που παίρνει τη μορφή ενός χάμπουργκερ, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι αυτό!
 "Κατασκευές με τρίχες γάτας"
Να μην πάνε χαμένες οι τρίχες που αφήνει από εδώ κι από εκεί ο γατούλης σου.
"Πλέξε τη δική σου γάτα"
Ιδανικά με τρίχες γάτας!

"Πλέκοντας με τρίχες σκύλου" 
Αν δεν είστε της γάτας, και προτιμάτε τα σκυλάκια, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και το δικό τους μαλλί και να πλέξετε τις δικές σας μπλούζες, γαντάκια, καπέλα και τόσα άλλα. Οι επιλογές είναι απεριόριστες. Η σκυλομυρουδιά σίγουρη. Και τα γαβγίσματα από τα περαστικά σκυλιά εγγυημένα.

 "Πάθος για γαϊδάρους"
Άλλοι αγαπούν τα σκυλιά, άλλοι τις γάτες, άλλοι τα άλογα, άλλοι τα κουνέλια και άλλοι τους γαϊδάρους. Γιατί να τα αφήσουμε παραπονεμένα τα καημένα τα ζωντανά;

"Ο καλύτερος μπαμπάς 
είναι ένας καλός εραστής"
Είμαι σίγουρη πως κάτι άλλο ήθελες να πεις Charlie, αν έκανες λίγο μικρότερη γραμματοσειρά, θα μπορούσες να χωρέσεις κι ένα "για τη μαμά" στο τέλος. Εκτός αν εννοείς ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος σου!!!

"Σεξ στη μετά θάνατον ζωή 
(για αρχάριους)" 
Γιατί όταν ένας άνθρωπος είναι στα τελευταία του μια αγωνία την έχει για το σεξ στη μετά θάνατον ζωή. Φυσικά, θα πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει βιβλία και για πιο προχωρημένους, αφού το συγκεκριμένο είναι για αρχάριους. Φαντάζομαι κάτι του στυλ "Σεξ στη μετά θάνατον ζωή για πολύ πεθαμένους".
 "Πώς να αποφύγετε γιγάντια πλοία"
Το οποίο κυκλοφόρησε και δεύτερη έκδοση. Προφανώς δεν αρκεί η συμβουλή "Όταν το βλέπεις να έρχεται βγες απ' το δρόμο του" ή ίσως να πρόκειται για γιγάντια πλοία που έχουν δική τους βούληση (κάτι σαν τρανσφόρμερς) και κυνηγάνε μικρότερα πλοία για να τα φάνε!

"Επικίνδυνο Σιδέρωμα" 
Αν μέχρι τώρα νομίζατε ότι οι κίνδυνοι του σιδερώματος είναι να καείς ή να σε χτυπήσει και κανένα ρεύμα, σε αυτό εδώ το βιβλίο θα δείτε πόσο αδαής ήσασταν κι εσείς!! Το σιδέρωμα σε επικίνδυνα μέρη είναι ένα συναρπαστικό σπορ κάθε νοικοκυράς που σέβεται τον εαυτό της. Εσείς ακόμα στο δωμάτιό σας σιδερώνετε;;

 "Αντίο Όρχεις" 
Αυτό τουλάχιστον σίγουρα μεταφράζεται έτσι!! Ένα παιδικό βιβλίο για να διαβάσεις στο σκυλάκι σου έτσι ώστε να μη φοβάται την τρομερή αυτή διαδικασία.

"Οριγκάμι με Χαρτί Τουαλέτας" 
Αξιοποίησε δημιουργικά τον έτσι κι αλλιώς χαμένο χρόνο που σπαταλάς στην τουαλέτα σου, φτιάχνοντας οριγκάμι από το κ***χαρτο! Και δείξ' το μετά και στους φίλους σου!!
(*προσοχή, όχι το χρησιμοποιημένο!)

"Στριπτίζ ακόμα, μετά από 25 χρόνια" 
Γιατί καλή μου; Και ποιος θέλει να το δει; Και γιατί μοιάζεις με Αμερικάνα νοικοκυρά αφού είσαι μια στριπτιζού;

Έχετε πέσει ποτέ πάνω σε τέτοια βιβλία; Αν ναι στείλτε στα σχόλια και τις δικές σας προτάσεις για να συμπληρωθεί το δεύτερο μέρος των Παράξενων Βιβλίων!


5 σχόλια

  1. χαχαχαχαχα κλαμαααααααααααα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Νομίζω πως πρέπει να πάρω στη μαμά το "Πλέκοντας με τρίχες σκύλου" !!! Θα ενθουσιαστεί!!! Καλά εκείνο με το λιοντάρι δεν το σχολιάζω καν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάντως θα αγόραζα αρκετά από αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχαχαχαχα εντάξει έκλαψα με μερικά από αυτά!
    Μήπως ο κυριούλης με το Hamburger εννοούσε "από εδώ η αγάπη μου και από εδώ το Hamburger μου;; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που φοβάμαι είναι πως μάλλον την λέει "χάμπουρκερ" σαν.. χαϊδευτικό, αλλά πραγματικά το απεύχομαι!!!

      Διαγραφή