Younger (Season 2)

Όπως έγινε και με την πρώτη, έτσι και τη δεύτερη σεζόν την είδα όλη σε μια μέρα, και αναμφίβολα το Younger έχει εξελιχθεί σε μια από τις αγαπημένες μου σειρές, τόσο καλοδουλεμένη, χωρίς να κουράζει στιγμή, και ζωντανή απόδειξη πως μια σειρά μπορεί να είναι κορυφαία χωρίς να μπαίνει σε κλισέ πλαίσια ή να χρειάζεται να τα μπλέξουν όλοι οι πρωταγωνιστές μεταξύ τους. 


Σε αυτή τη δεύτερη σεζόν, βρίσκουμε την Λάιζα να αναλαμβάνει περισσότερες υποχρεώσεις στις εκδόσεις δίπλα στην Κέλσι, που είναι εμφανώς πιο ώριμη και έτοιμη να προχωρήσει ακόμη πιο πέρα στη ζωή της, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική. 
Ο Τζος είχε μάθει από την προηγούμενη σεζόν την πραγματική ηλικία της Λάιζα και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την μπερδεμένη ζωή της, ενώ είναι πάντα τόσο κούκλος όσο ήταν (και ακόμη περισσότερο, ακόμα και με το κάπως παράξενο, για τα γούστα μου, καινούργιο του μαλλί). 

Όμως η Λάιζα αρχίζει να έρχεται και λίγο πιο κοντά με το αφεντικό της, τον Τσαρλς, που όλες πιστεύω από την πρώτη στιγμή θεωρήσαμε πως είναι ο κατάλληλος γι' αυτήν, κάτι σαν τον κύριο Ντάρσυ. Ο Τσαρλς είναι πραγματικά πολύ γοητευτικός και της ταιριάζει φοβερά!
Παράλληλα με όλα αυτά, η Λάιζα πολεμάει με τον ίδιο της τον εαυτό, έχοντας κουραστεί τα ψέματα, ενώ υποδέχεται και την κόρη της που έρχεται να τη βάλει σε μεγαλύτερους μπελάδες.
 
Δεν θέλω να σας κάνω μεγάλες αποκαλύψεις, γιατί κάθε τι που γίνεται στα 12 επεισόδια του δεύτερου κύκλου θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, και είναι ωραία να συμβαίνει αυτό και με μια τέτοιου είδους σειρά κάπου κάπου. Τα ρούχα τους είναι πραγματικά υπέροχα, αν και δύσκολα θα φορούσα οτιδήποτε από αυτά που φοράνε στη σειρά, η ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης και το διαμέρισμα στο Μπρούκλιν είναι τόσο αξιοζήλευτα, και όλοι οι ήρωες μάς είναι αγαπητοί.
Κάπως έτσι μας αφήνει η σειρά λίγο πριν το τέλος!
Αν ακόμα δεν το έχετε δει, να αφήσετε ότι άλλο κάνετε και να το δείτε τώρα! Αν το έχετε δει, όμως, πείτε μου στα σχόλια τις εντυπώσεις σας άφησε και πόσο ανυπομονείτε να δείτε την επόμενη σεζόν!
Πάρτε κι ένα τρέιλερ για το καλό!

2 σχόλια

  1. Ανώνυμος6/4/16 12:48 π.μ.

    Έμαθα ότι στην τρίτη σεζόν, η Kelsey θα μάθει το "μυστικό" της δικιάς μας και δεν θα μιλάνε για επεισόδια :/
    Πολύ καλύτερη σεζόν από τη πρώτη πάντως, γενικά προχωρά δυναμικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καιρός είναι να το μάθει η Κέλσι!! Πράγματι, πολύ δυνατή η δεύτερη σεζόν! Έμεινα με το στόμα ανοιχτό κυριολεκτικά!!

      Διαγραφή