Έρωτας βάσει σχεδίου (Plan Coeur)


Αν έχεις Netflix και αγαπάς το Παρίσι, τις γαλλικές κωμωδίες, τις ρομαντικές κωμωδίες γενικότερα, άσε τώρα ότι κάνεις και αφιέρωσε τις επόμενες 3μιση ώρες σε ότι καλύτερο θα σου συμβεί σε σειρά αυτό τον καιρό!
 
Η ιστορία ξεκινάει με την Έλσα που γνωρίζει τον Ζυλ, τον τέλειο άντρα (ναι, είναι πράγματι ο τέλειος άντρας, και ο Γάλλος σωσίας του Tom Hardy!) και δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη της. Αυτό που δεν ξέρει είναι πως τον Ζυλ στην πραγματικότητα τον έχουν προσλάβει οι φίλες της για να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τον πρώην της.


Θα γνωρίσεις την Έλσα που βρίσκεται στη φάση που ανακαλύπτει τον εαυτό της και της δίνει την αξία που της έλειπε, την Σαρλότ, με το πιο φανταστικό σγουρό μαλλί που έχεις δει ποτέ, μια πονηρή Παριζιάνα που ζει εις βάρος των άλλων (αλλά με την καλή έννοια) και πιστεύει ακράδαντα πως με λίγο καλό σεξ όλα σου περνάνε, την έγκυο Εμιλί που θέλει να τα ελέγχει όλα και όλους και ανακαλύπτει πόσο κακό της κάνει αυτό τελικά, τον Ζυλ που είναι απλός και κάνει ότι μπορεί για να ζει καλά αυτός και η μητέρα του, τον αδερφό της Σαρλότ, Αντουάν και πατέρα του παιδιού της Εμιλί που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μαζί της και τον Ματιέ, τον καλύτερό του φίλο που ερωτεύεται την αδερφή του.
 
Παράλληλα με τους ήρωες και τις ιστορίες τους θα δεις τόσο πολύ Παρίσι, παριζιάνικα διαμερίσματα, γαλλικά γενικότερα, που θα χορτάσει το μάτι σου. Δε θα μπορείς να σταματήσεις να το βλέπεις μέχρι το τελευταίο επεισόδιο αφού γίνονται συνέχεια πράγματα (όχι επιπέδου Casa de Papel, εννοείται) όμως πρόκειται για μια πολύ καλοδουλεμένη μικρή σειρά 7 μισάωρων επεισοδίων που σε κρατάει εκεί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.
 
Για να μη με βρίζεις μετά (κι εσύ), σε προειδοποιώ πως η πρώτη σεζόν τελειώνει κάπως ξαφνικά, αλλά ήδη γυρίζεται η δεύτερη που αναμένω να δω έτσι μονορούφι όπως και την πρώτη.
 
Εδώ σου έχω μερικές φωτογραφίες για να σου ανοίξω ακόμη περισσότερο την όρεξη και φυσικά ένα τρέιλερ, αν δηλαδή δε σε έχω πείσει ακόμα.
*Όταν τελικά τη δεις βρίσε με ελεύθερα στα σχόλια :Ρ

0 σχόλια