Ένα αστέρι και μια χρυσή καρδιά, της Nadia Elwood

Στο παιδικό αυτό βιβλίο περάσαμε μια μέρα με την Έθελ, που ζει στο σπίτι της αγάπης και απολαμβάνει λιχουδιές, βόλτες, αγκαλιές, τη φύση κι όλα τα απλά και σημαντικά πράγματα. Μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό της για το πού κρύβεται η χαρά της ζωής, που τα σκυλάκια το ξέρουν πολύ καλά. 

Η Έθελ είναι ένα λευκό golden retriever, έχει την ίδια ηλικία με τον Άλμπους και μικρά κουτάβια ειδικά έμοιαζαν σαν αδερφάκια. Μέχρι σήμερα, που είναι 6 χρονών και πλέον ξεχωρίζει το golden retriever από τον ελληνικό ποιμενικό, ακόμα μοιάζουν πολύ, έτσι που ο μπέμπης Κ όταν έβλεπε τις ζωγραφιές με την όμορφη μουσούδα της χαμογελούσε σα να έβλεπε κάτι γνώριμο. 


Όταν ξέρεις μάλιστα τους πρωταγωνιστές της ιστορίας σου, είσαι ήδη δεμένος με αυτήν πριν ακόμα τη διαβάσεις. (Βρες την Έθελ εδώ) Κι είναι μια πολύ ωραία υπενθύμιση, αν ρίξουμε μια ματιά στους μικρούς μας (ή όχι και τόσο μικρούς) τριχωτούς φίλους, πως υπάρχει κάποιο καλό σ’ αυτόν τον σκληρό κόσμο, που χαίρεται με μικρά πράγματα και αρκείται στην αγάπη την απλή και ειλικρινή αγάπη.


Η εικονογράφηση του βιβλίου από την συγγραφέα είναι ήρεμη, με απαλά χρώματα, το βιβλίο ό,τι πρέπει για να μάθουν τα μικρά μας ανθρωπάκια να αγαπάνε τα σκυλιά και να τους φέρονται όμορφα. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο και μπορείς να το βρεις και σε online και σε φυσικά βιβλιοπωλεία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη συγγραφέα για το αντίτυπό μας.



Συγγραφέας: Nadia Elwood

Εκδόσεις: Υδροπλάνο

Εικονογράφηση: Nadia Elwood

ISBN: 9786182070772

Σελίδες: 40 (σκληρόδετο)


(σσ. κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης δεν κακοποιήθηκε το βιβλίο από τα χέρια του μπέμπη Κ)

2 σχόλια